Elküldtem a bitcoint, de a státusz még mindig nem változott

Bitcoin eladásánál, a státusz módosításához  körülbelül 6 konfirmációra van szükség, mielőtt a tranzakció fizetése megerősítésre kerül.

Bitcoint adok el, mi lesz az átutalás közleménye?

A részünkről érkező átutalás közleményébe kizárólag a tranzakció / megrendelés azonosító számát írjuk be.

Mit írjak az utalás / befizetés közleményébe?

Az átutalás / befizetés közleményébe kérjük, hogy tüntesd fel a tranzakciód / megrendelésed azonosítóját. Ezt megrendelés után (amennyiben regisztráltál) a tranzakciók menüpontban, vagy pedig a megrendelés utáni értesítő e-mailben találod majd meg

Minta:

Többet / kevesebbet utaltam / fizettem be mint kellett volna. Most mi lesz?

Amennyiben nem egyezik pontosan az összeg az utalt és a megrendelt mennyiség között, tranzakciód várhatóan “Függőben” státuszba kerül, amíg nem érkezik be a teljes összeg a számlánkra.
Ha a számlánkon jóváíródott az összeg, de az több lett, mint a megrendelésedben jelzett mennyiség és nem vetted fel velünk a kapcsolatot, rövid időn belül mi keresünk meg e-mailben vagy telefonon.

Nincsen bankszámlám. Hogyan tudok vásárolni?

Semmi gond! Lehetőséged van készpénzbefizetésre. Az országban elérhető bármelyik pénztárral rendelkező OTP Bankban befizethetsz számlánkra, mely ráadásul általában pár percen belül jóváíródik, így még hamarabb tudjuk küldeni részedre a coinokat!

Honnan tudjátok majd, hogy én utaltam a pénzt?

Az oldalon leadott megrendelésed után e-mailben, valamint a tranzakciók oldalon láthatód a megrendelésed azonosítóját amit az átutaláskor / befizetéskor a közleményben / megjegyzésben kell feltüntetned. Ebből már könnyedén be tudjuk azonosítani, hogy te utaltad az összeget.

Mikor érkezik meg hozzátok az átutalásom / befizetésem?

  • Átutalásnál a bank jóváírása után tudjuk küldeni a bitcoinokat. Munkanapokon ez maximum 4 órán belül megtörténik. Munkaszüneti napokon beküldött átutalások a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.
  • Készpénzbefizetésnél, munkanapokon a befizetést követően általában perceken belül megtörténik a jóváírás. Munkaszüneti napokon történő készpénzbefizetések a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.

Megoldható a fizetés Paypallal / Skrillel / Netellerrel / Bankkártyával?

Jelenleg nincsen lehetőség Paypal-os, bankkártyás, vagy egyéb online tranzakcióra sem vételnél, sem pedig vásárlásnál. Átutalással vagy személyesen készpénzért áll módunkban Bitcoint vásárolni vagy eladni.