Elküldtem a bitcoint, de a státusz még mindig nem változott

Bitcoin eladásánál, a státusz módosításához  körülbelül 6 konfirmációra van szükség, mielőtt a tranzakció fizetése megerősítésre kerül.

Bitcoint adok el, mi lesz az átutalás közleménye?

A részünkről érkező átutalás közleményébe kizárólag a tranzakció / megrendelés azonosító számát írjuk be.

Mit írjak az utalás / befizetés közleményébe?

Az átutalás / befizetés közleményébe kérjük, hogy tüntesd fel a tranzakciód / megrendelésed azonosítóját. Ezt megrendelés után (amennyiben regisztráltál) a tranzakciók menüpontban, vagy pedig a megrendelés utáni értesítő e-mailben találod majd meg

Minta:

Többet / kevesebbet utaltam / fizettem be mint kellett volna. Most mi lesz?

Amennyiben nem egyezik pontosan az összeg az utalt és a megrendelt mennyiség között, tranzakciód várhatóan “Függőben” státuszba kerül, amíg nem érkezik be a teljes összeg a számlánkra.
Ha a számlánkon jóváíródott az összeg, de az több lett, mint a megrendelésedben jelzett mennyiség és nem vetted fel velünk a kapcsolatot, rövid időn belül mi keresünk meg e-mailben vagy telefonon.

Nincsen bankszámlám. Hogyan tudok vásárolni?

Készpénzbefizetésre bármelyik Erste bankfiókon keresztül van lehetőséged az alábbi számlaszámok egyikén:
HUF 11600006-00000000-81211294
EUR 11600006-00000000-81211359
A számlatulajdonos ebben az esetben nem a CoinCash Payments Ltd, hanem a VirPay Kft lesz.
Nagyon fontos, hogy itt is fel kell tüntetned a megrendelési azonosítót a megjegyzés rovatban!
Mivel ez a befizetési forma készpénzforgalmat generál, így készpénzes váltásként fogjuk kezelni, tehát a megszokott 3-3,5%(online váltás, átutalással teljesítve) helyett 5% kezelési költséget kalkulálunk majd a váltási árfolyamodba.
-Kérlek, hogy amennyiben 2 000 000 HUF feletti értékben
szeretnél befizetni, mindenképp jelezd előtte az elérhetőségeink egyikén!

Honnan tudjátok majd, hogy én utaltam a pénzt?

Az oldalon leadott megrendelésed után e-mailben, valamint a tranzakciók oldalon láthatód a megrendelésed azonosítóját amit az átutaláskor / befizetéskor a közleményben / megjegyzésben kell feltüntetned. Ebből már könnyedén be tudjuk azonosítani, hogy te utaltad az összeget.

Mikor érkezik meg hozzátok az átutalásom / befizetésem?

  • Átutalásnál a bank jóváírása után tudjuk küldeni a bitcoinokat. Munkanapokon ez maximum 4 órán belül megtörténik. Munkaszüneti napokon beküldött átutalások a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.
  • Készpénzbefizetésnél, munkanapokon a befizetést követően általában perceken belül megtörténik a jóváírás. Munkaszüneti napokon történő készpénzbefizetések a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.

Megoldható a fizetés Paypallal / Skrillel / Netellerrel / Bankkártyával?

Jelenleg nincsen lehetőség Paypal-os, bankkártyás, vagy egyéb online tranzakcióra sem vételnél, sem pedig vásárlásnál. Átutalással vagy személyesen készpénzért áll módunkban Bitcoint vásárolni vagy eladni.