Miért van függőben a megrendelésem?

A függőben lévő megrendelések leggyakoribb okai:

 • Többet / Kevesebbet utaltál a megrendelésnél jelzett összeghez képest.
 • Más névről / adatokról érkezett az utalás, mint a regisztrációkor / váltáskor leadott.
 • Többszörös megrendeléssel túllépted az aktuális szintednek váltható összeget, így további verifikációra van szükségünk.
 • Hibás adatok megadása miatt nem tudjuk teljesíteni a tranzakciót.
 • A váltás indítása óta az árfolyam +- 5%al elmozdult a jelzett ártól.

Függőben lévő megrendelésnél minden alkalommal megkeresünk e-mailben, vagy sürgősebb esetekben telefonon is.

Eltérések a megrendelési és az átváltási árfolyam között

Az árfolyamok oldalon és a megrendelési lapon feltüntetett árfolyam minden esetben csak tájékoztató jellegű. A megrendeléskori árfolyamot pontban a Megrendelés gomb lenyomásakor számoljuk, ezért lehetséges, hogy az előtte 1-2 perccel olvasott ár már nem aktuális! Természetesen nincs semmilyen trükk, a Bitcoin még egy fiatal internetes fizetési eszköz, ezért árfolyama gyorsan változik és rendszeresek a nagyobb (akár 10% feletti) árfolyamkilemgések is.

A megrendelés pillanatában számolt árfolyam így tájékoztató jellegű, a valódi átváltás a készpénz átvételekor, az utalás beérkezésekor vagy a Bitcoinok megérkezésétől számított néhány órán belül történik meg. Hogy ne okozzunk kellemetlen meglepetéseket senkinek, ha a megrendeléskor jelzett ár és az aktuális árfolyam között több mint 5% a különbség mindenképp felkeresünk, hogy még egyszer meg tudd erősíteni a váltási szándékodat.

Miért kell megadnom a Telefonszámom?

Azonosítási és kapcsolattartási okokból van szükségünk a telefonszámodra, azt harmadik félnek marketing célból soha nem adjuk tovább!
Az első váltás indítása után telefonszámodra küldünk egy 6 karakterből álló kódot, amit a megrendelés véglegesítéséhez kell megadnod.

Telefonon csak akkor keresünk, ha a tranzakció lebonyolítása szempontjából szükséges.
Adataidat természetesen biztonságban őrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki, erről részletesebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.

Miért kell megadnom az E-mail címem?

Ahhoz, hogy tájékoztatni tudjunk megrendelésed állapotáról, meg tudjuk adni az utaláshoz, fogadáshoz szükséges adatokat vagy fel tudjuk Veled venni a kapcsolatot, szükségünk van az e-mail címedre.
Adataidat természetesen biztonságban őrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki, erről részletesebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.

Hogyan tudok nektek Bitcoint eladni?

A főoldalon található váltás mezőbe vagy a felső menüsorban található Váltás gombra kattintva meg tudod adni, hogy mennyi Bitcoint szeretnél eladni . A rendszer automatikusan jelzi, hogy várhatóan mennyit fogsz az adott mennyiségű Bitcoinért cserébe kapni az általad választott devizában (HUF, EUR, USD).

Milyen adatokat kell megadnom?

A CoinCash Payments Ltd. elkötlelezett híve a pénzmosás elleni harcnak, ezért ügymenetünk teljes mértékben megfelel a pénzmosás elleni törvénynek (AML) és ügyfeleinknek a törvényi szabályozásnak megfelelő azonosítási limiteknek kell megfelelniük. Az azonosítási szintek az átváltandó összeg mértéke szerint változnak, magasabb összeghez részletesebb azonosítás szükséges. Hogy adott összeg átváltásához pontosan milyen adatokra és dokumentumokra van szükség arról az AML menüpontban tájékozódhatsz részletesen.

Mindenképp meg kell adnod:

 • Neved
 • E-mail címed
 • A bankszámla száma ahová a Bitcoin ellenértékét utalhatjuk (a megadott névnek és a bankszámla tulajdonos nevének meg kell egyeznie!)
 1. Szinthez a fentieken túl a telefonszámodra is szükségünk lesz. (150,000 HUF / 500 EUR / 500 USD felett)
 2. Szinthez a fentieken túl meg kell adnod a lakcímedet is. (450,000 HUF / 1500 EUR / 1500 USD felett)
 3. Szinthez szükségünk lesz egy fényképes igazolványra a következők közül (900,000 HUF / 3000 EUR / 3000 USD felett): személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél és egy a lakcím igazolására alkalmas dokumentumra: lakcímkártya, közüzemi számla vagy bankszámla kivonat.

Miután elküldted a Bitcoinjaidat a megadott címre legalább 6 megerősítést várunk meg. Ezután történik meg a Bitcoinok átváltása aktuális árfolyamon. Amennyiben munkaidőn kívül küldöd a Bitcoinokat úgy nem tudunk garanciát vállalni az azonnali átváltásra, azt csak a következő munkanapon fogjuk lebonyolítani. Ha a tranzakció indítása és tényleges teljesítése között eltelt időben jelentős árfolyam változás következik be (nagyobb, mint 5%) akkor a megadott elérhetőségeid valamelyikén felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy legyen lehetőséged újra megerősíteni a váltási szándékodat. Amennyiben banki munkaidőben történik meg az átváltás, úgy a megrendelésed ellenértékét azonnal átutaljuk Neked és Magyarországon belül jellemzően 4 órán belül megérkeznek.
 Megrendelésed állapotáról folyamatosan e-mailben tájékoztatunk, valamint ha bejelentkezel az oldalunkon, akkor a Tranzakciók menüpontban is nyomon követheted azt.

Adataidat természetesen biztonságban őrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki, erről részletesebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.

 

Hogyan tudok tőletek Bitcoint vásárolni?

A főoldalon található váltás mezőbe vagy a felső menüsorban található Váltás gombra kattintva meg tudod adni, hogy mekkora összegért szeretnél Bitcoint vásárolni. A rendszer automatikusan kiszámolja, hogy várhatóan mennyi Bitcoint fogsz a megrendelés teljesülésekor kapni az általad megadott összegért cserébe.

Milyen adatokat kell megadnom?

A CoinCash Payments Ltd. elkötlelezett híve a pénzmosás elleni harcnak, ezért ügymenetünk teljes mértékben megfelel a pénzmosás elleni törvénynek (AML) és ügyfeleinknek a törvényi szabályozásnak megfelelő azonosítási limiteknek kell megfelelniük. Az azonosítási szintek az átváltandó összeg mértéke szerint változnak, magasabb összeghez részletesebb azonosítás szükséges. Hogy adott összeg átváltásához pontosan milyen adatokra és dokumentumokra van szükség arról az AML menüpontban, vagy a Profil oldal alján tájékozódhatsz részletesen.
Mindenképp meg kell adnod:

 • Neved
 • E-mail címed
 • Bitcoin címedet, ahová küldhetjük a Bitcoint
 1. Szinthez a fentieken túl a telefonszámodra is szükségünk lesz. (150,000HUF / 500 EUR / 500 USD felett)
 2. Szinthez a fentieken túl meg kell adnod a lakcímedet is. (450,000HUF / 1500 EUR / 1500 USD felett)
 3. Szinthez szükségünk lesz egy fényképes igazolványra a következők közül (900,000HUF / 3000 EUR / 3000 USD felett): személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél és egy a lakcím igazolására alkalmas dokumentumra: lakcímkártya, közüzemi számla vagy bankszámla kivonat.

Munkanapokon a 16:30 előtt leadott átutalások általában 4 órán belül megérkeznek hozzánk, és általában rögtön tudjuk is küldeni bitcoinjaidat! Amennyiben munkaidőn kívül indítod az utalást, úgy azt csak a következő banki munkanapon fogjuk teljesíteni, a teljes összeg beérkezése után. Ha a tranzakció indítása és tényleges teljesítése között eltelt időben jelentős árfolyam változás következik be (nagyobb, mint 5%) akkor a megadott elérhetőségeid valamelyikén felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy legyen lehetőséged újra megerősíteni a váltási szándékodat. Amennyiben banki munkaidőben történik meg az átváltás, úgy a megrendelésed ellenértékét azonnal átutaljuk Neked és az általában 1 órán belül megérkezik a megadott Bitcoin címedre .
Megrendelésed állapotáról folyamatosan e-mailben tájékoztatunk, valamint ha bejelentkezel az oldalunkon, akkor a Tranzakciók menüpontban is nyomon követheted azt.
Adataidat természetesen biztonságban őrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki, erről részletesebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.

Garantáljátok, hogy annyi Bitcoint kapok, mint amennyit a megrendelés feladásakor írtatok?

Jelenleg sajnos nincs garantált árfolyam szolgáltatásunk. Azt tudjuk vállalni, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a lehető legjobb áron kapd meg Bitcoinjaidat, de azt nem ígérhetjük, hogy pontosan annyi Bitcoint tudunk küldeni, mint amennyit  a megrendelés rögzítésének pillanatában előrejeleztünk.

A megrendelés pillanatában számolt árfolyam tájékoztató jellegű, a valódi átváltás a készpénz átvételekor, az utalás beérkezésekor vagy a Bitcoinok megérkezésétől számított néhány órán belül történik meg. Hogy ne okozzunk kellemetlen meglepetéseket ügyfeleinknek, ha a megrendeléskor előre jelzett ár és az aktuális árfolyam között több, mint 5% a különbség mindenképp felkeresünk, hogy még egyszer meg tudd erősíteni a váltási szándékodat.