Garantáljátok, hogy annyi Bitcoint kapok, mint amennyit a megrendelés feladásakor írtatok?

Jelenleg sajnos nincs garantált árfolyam szolgáltatásunk. Azt tudjuk vállalni, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a lehető legjobb áron kapd meg Bitcoinjaidat, de azt nem ígérhetjük, hogy pontosan annyi Bitcoint tudunk küldeni, mint amennyit  a megrendelés rögzítésének pillanatában előrejeleztünk.

A megrendelés pillanatában számolt árfolyam tájékoztató jellegű, a valódi átváltás a készpénz átvételekor, az utalás beérkezésekor vagy a Bitcoinok megérkezésétől számított néhány órán belül történik meg. Hogy ne okozzunk kellemetlen meglepetéseket ügyfeleinknek, ha a megrendeléskor előre jelzett ár és az aktuális árfolyam között több, mint 5% a különbség mindenképp felkeresünk, hogy még egyszer meg tudd erősíteni a váltási szándékodat.

Nem is változott a Bitcoin árfolyama, mégis drágább / olcsóbb lett!

A Bitcoin – Forint árfolyamára hatással van a Dollár / Forint illetve az Euró / Forint közti váltási árfolyam, tehát ha a Bitcoin árfolyama stabil, de a forint értéke nő a dollárhoz / euróhoz viszonzítva, a Bitcoin olcsóbb lesz, amennyiben a forint értéke csökken a dollárral / euróval szemben, a Bitcoin drágább lesz.

Milyen gyakran frissülnek az árak?

Árainkat a Főoldalon is, és az Árfolyamok oldalán is percenként, automatikusan frissítjük. Ehhez a bitcoinaverage.com eladási és vételi árait vesszük alapul illetve az xe.com valutaváltási árfolyamait.

Pontosan mennyi Bitcoint kapok?

A Bitcoinok pontos mennyiségét a Bitcoin aktuális árfolyamához képest számoljuk. Az árfolyamot a bitcoinaverage.com segítségével határozzuk meg.

Banki átutalás esetén a megrendéskor aktuális árfolyamot jelzi ki a rendszünk Neked, de a váltás csak a teljes átváltandó összeg bankszámlánkra történő beérkezése után fog megtörténni. Amennyiben az előre jelzett árfolyam +/- 5%-kal eltér az utalás beérkezéskor aktuális árfolyamtól, felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy újra egyeztessük a tranzakció részleteit. Öt százaléknál kisebb árfolyamingadozás esetén a váltás automatikusan megtörténik és utaljuk a Bitcoint vagy a kiválasztott valutát.

Személyes váltás esetén a találkozó időpontjában aktuális árfolyamon váltjuk a Bitcoint. A Bitcoin átutalás után vagy a készpénz átadása után rögzítjük azmárfolyamot és fejezzük be a tranzakciót.

Van valamilyen extra vagy rejtett költség?

Semmilyen extra költséget nem számolunk fel és nincsen semmilyen rejtett költség amivel számolni kell! Tölünk mindig annyi Bitcoint kapsz amennyit az Árfolyam menüpontban feltüntetünk.

Minimum 1 bitcoint kell vásárolnom?

Nem! A bitcoin rendszerében a BTC 8 tizedesjegyig leosztható, így szinte nincs minimum abban, hogy mekkora összeget lehet küldeni.

Mennyi idő mire megkapom a Bitcoinokat?

  • Átutalás esetén a banki jóváírás beérkezése után tudjuk küldeni a B OTP-n belüli átutalásoknál ez általában egész nap perceken belül, és hétvégén is megtörténik. Más bankból érkező átutalások munkanapokon maximum 4 órán belül jóváírásra kerülnek. Munkaszüneti napokon beküldött átutalások a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.
    A SWIFT/SEPA átutalások ennél több időt is igénybe vehetnek!
  • Készpénzbefizetésnél, munkanapokon a befizetést követően általában perceken belül megtörténik. Munkaszüneti napokon történő készpénzbefizetések a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.
  • Személyes találkozó esetén, a Bitcoint a fizetés pillanatában azonnal tudjuk küldeni számodra.

Mi a CoinCash.eu?

Mi, a CoinCash.eu csapata, megkönnyítjük számodra a Bitcoin vásárlását azzal, hogy az általunk összegyűjtött Bitcoinokat tőlünk is megvásárolhatod személyes találkozó, banki transzfer útján vagy az ATM-ünkön keresztül.
Ezzel egyidőben ha neked vannak Bitcoinjaid, melyeket pénzre váltanál, mi szívesen megvásároljuk tőled.