Többet / kevesebbet utaltam / fizettem be mint kellett volna. Most mi lesz?

Amennyiben nem egyezik pontosan az összeg az utalt és a megrendelt mennyiség között, tranzakciód várhatóan “Függőben” státuszba kerül, amíg nem érkezik be a teljes összeg a számlánkra.
Ha a számlánkon jóváíródott az összeg, de az több lett, mint a megrendelésedben jelzett mennyiség és nem vetted fel velünk a kapcsolatot, rövid időn belül mi keresünk meg e-mailben vagy telefonon.

Nincsen bankszámlám. Hogyan tudok vásárolni?

Készpénzbefizetésre bármelyik Erste bankfiókon keresztül van lehetőséged az alábbi számlaszámok egyikén:
HUF 11600006-00000000-81211294
EUR 11600006-00000000-81211359
A számlatulajdonos ebben az esetben nem a CoinCash Payments Ltd, hanem a VirPay Kft lesz.
Nagyon fontos, hogy itt is fel kell tüntetned a megrendelési azonosítót a megjegyzés rovatban!
Mivel ez a befizetési forma készpénzforgalmat generál, így készpénzes váltásként fogjuk kezelni, tehát a megszokott 3-3,5%(online váltás, átutalással teljesítve) helyett 5% kezelési költséget kalkulálunk majd a váltási árfolyamodba.
-Kérlek, hogy amennyiben 2 000 000 HUF feletti értékben
szeretnél befizetni, mindenképp jelezd előtte az elérhetőségeink egyikén!

Honnan tudjátok majd, hogy én utaltam a pénzt?

Az oldalon leadott megrendelésed után e-mailben, valamint a tranzakciók oldalon láthatód a megrendelésed azonosítóját amit az átutaláskor / befizetéskor a közleményben / megjegyzésben kell feltüntetned. Ebből már könnyedén be tudjuk azonosítani, hogy te utaltad az összeget.

Mikor érkezik meg hozzátok az átutalásom / befizetésem?

  • Átutalásnál a bank jóváírása után tudjuk küldeni a bitcoinokat. Munkanapokon ez maximum 4 órán belül megtörténik. Munkaszüneti napokon beküldött átutalások a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.
  • Készpénzbefizetésnél, munkanapokon a befizetést követően általában perceken belül megtörténik a jóváírás. Munkaszüneti napokon történő készpénzbefizetések a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.