Többet / kevesebbet utaltam / fizettem be mint kellett volna. Most mi lesz?

Amennyiben nem egyezik pontosan az összeg az utalt és a megrendelt mennyiség között, tranzakciód várhatóan “Függőben” státuszba kerül, amíg nem érkezik be a teljes összeg a számlánkra.
Ha a számlánkon jóváíródott az összeg, de az több lett, mint a megrendelésedben jelzett mennyiség és nem vetted fel velünk a kapcsolatot, rövid időn belül mi keresünk meg e-mailben vagy telefonon.

Nincsen bankszámlám. Hogyan tudok vásárolni?

Semmi gond! Lehetőséged van készpénzbefizetésre. Az országban elérhető bármelyik pénztárral rendelkező OTP Bankban befizethetsz számlánkra, mely ráadásul általában pár percen belül jóváíródik, így még hamarabb tudjuk küldeni részedre a coinokat!

Honnan tudjátok majd, hogy én utaltam a pénzt?

Az oldalon leadott megrendelésed után e-mailben, valamint a tranzakciók oldalon láthatód a megrendelésed azonosítóját amit az átutaláskor / befizetéskor a közleményben / megjegyzésben kell feltüntetned. Ebből már könnyedén be tudjuk azonosítani, hogy te utaltad az összeget.

Mikor érkezik meg hozzátok az átutalásom / befizetésem?

  • Átutalásnál a bank jóváírása után tudjuk küldeni a bitcoinokat. Munkanapokon ez maximum 4 órán belül megtörténik. Munkaszüneti napokon beküldött átutalások a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.
  • Készpénzbefizetésnél, munkanapokon a befizetést követően általában perceken belül megtörténik a jóváírás. Munkaszüneti napokon történő készpénzbefizetések a legközelebbi banki rendszer nyitását követően (Első munkanap reggelén) kerülnek jóváírásra.