A főoldalon található váltás mezőbe vagy a felső menüsorban található Váltás gombra kattintva meg tudod adni, hogy mennyi Bitcoint szeretnél eladni . A rendszer automatikusan jelzi, hogy várhatóan mennyit fogsz az adott mennyiségű Bitcoinért cserébe kapni az általad választott devizában (HUF, EUR, USD).

Milyen adatokat kell megadnom?

A CoinCash Payments Ltd. elkötlelezett híve a pénzmosás elleni harcnak, ezért ügymenetünk teljes mértékben megfelel a pénzmosás elleni törvénynek (AML) és ügyfeleinknek a törvényi szabályozásnak megfelelő azonosítási limiteknek kell megfelelniük. Az azonosítási szintek az átváltandó összeg mértéke szerint változnak, magasabb összeghez részletesebb azonosítás szükséges. Hogy adott összeg átváltásához pontosan milyen adatokra és dokumentumokra van szükség arról az AML menüpontban tájékozódhatsz részletesen.

Mindenképp meg kell adnod:

  • Neved
  • E-mail címed
  • A bankszámla száma ahová a Bitcoin ellenértékét utalhatjuk (a megadott névnek és a bankszámla tulajdonos nevének meg kell egyeznie!)
  1. Szinthez a fentieken túl a telefonszámodra is szükségünk lesz. (150,000 HUF / 500 EUR / 500 USD felett)
  2. Szinthez a fentieken túl meg kell adnod a lakcímedet is. (450,000 HUF / 1500 EUR / 1500 USD felett)
  3. Szinthez szükségünk lesz egy fényképes igazolványra a következők közül (900,000 HUF / 3000 EUR / 3000 USD felett): személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél és egy a lakcím igazolására alkalmas dokumentumra: lakcímkártya, közüzemi számla vagy bankszámla kivonat.

Miután elküldted a Bitcoinjaidat a megadott címre legalább 6 megerősítést várunk meg. Ezután történik meg a Bitcoinok átváltása aktuális árfolyamon. Amennyiben munkaidőn kívül küldöd a Bitcoinokat úgy nem tudunk garanciát vállalni az azonnali átváltásra, azt csak a következő munkanapon fogjuk lebonyolítani. Ha a tranzakció indítása és tényleges teljesítése között eltelt időben jelentős árfolyam változás következik be (nagyobb, mint 5%) akkor a megadott elérhetőségeid valamelyikén felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy legyen lehetőséged újra megerősíteni a váltási szándékodat. Amennyiben banki munkaidőben történik meg az átváltás, úgy a megrendelésed ellenértékét azonnal átutaljuk Neked és Magyarországon belül jellemzően 4 órán belül megérkeznek.
 Megrendelésed állapotáról folyamatosan e-mailben tájékoztatunk, valamint ha bejelentkezel az oldalunkon, akkor a Tranzakciók menüpontban is nyomon követheted azt.

Adataidat természetesen biztonságban őrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki, erről részletesebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.