A főoldalon található váltás mezőbe vagy a felső menüsorban található Váltás gombra kattintva meg tudod adni, hogy mekkora összegért szeretnél Bitcoint vásárolni. A rendszer automatikusan kiszámolja, hogy várhatóan mennyi Bitcoint fogsz a megrendelés teljesülésekor kapni az általad megadott összegért cserébe.

Milyen adatokat kell megadnom?

A CoinCash Payments Ltd. elkötlelezett híve a pénzmosás elleni harcnak, ezért ügymenetünk teljes mértékben megfelel a pénzmosás elleni törvénynek (AML) és ügyfeleinknek a törvényi szabályozásnak megfelelő azonosítási limiteknek kell megfelelniük. Az azonosítási szintek az átváltandó összeg mértéke szerint változnak, magasabb összeghez részletesebb azonosítás szükséges. Hogy adott összeg átváltásához pontosan milyen adatokra és dokumentumokra van szükség arról az AML menüpontban, vagy a Profil oldal alján tájékozódhatsz részletesen.
Mindenképp meg kell adnod:

  • Neved
  • E-mail címed
  • Bitcoin címedet, ahová küldhetjük a Bitcoint
  1. Szinthez a fentieken túl a telefonszámodra is szükségünk lesz. (150,000HUF / 500 EUR / 500 USD felett)
  2. Szinthez a fentieken túl meg kell adnod a lakcímedet is. (450,000HUF / 1500 EUR / 1500 USD felett)
  3. Szinthez szükségünk lesz egy fényképes igazolványra a következők közül (900,000HUF / 3000 EUR / 3000 USD felett): személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél és egy a lakcím igazolására alkalmas dokumentumra: lakcímkártya, közüzemi számla vagy bankszámla kivonat.

Munkanapokon a 16:30 előtt leadott átutalások általában 4 órán belül megérkeznek hozzánk, és általában rögtön tudjuk is küldeni bitcoinjaidat! Amennyiben munkaidőn kívül indítod az utalást, úgy azt csak a következő banki munkanapon fogjuk teljesíteni, a teljes összeg beérkezése után. Ha a tranzakció indítása és tényleges teljesítése között eltelt időben jelentős árfolyam változás következik be (nagyobb, mint 5%) akkor a megadott elérhetőségeid valamelyikén felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy legyen lehetőséged újra megerősíteni a váltási szándékodat. Amennyiben banki munkaidőben történik meg az átváltás, úgy a megrendelésed ellenértékét azonnal átutaljuk Neked és az általában 1 órán belül megérkezik a megadott Bitcoin címedre .
Megrendelésed állapotáról folyamatosan e-mailben tájékoztatunk, valamint ha bejelentkezel az oldalunkon, akkor a Tranzakciók menüpontban is nyomon követheted azt.
Adataidat természetesen biztonságban őrizzük, harmadik félnek nem adjuk ki, erről részletesebben az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz.